Σχετικά με εμάς

Η exte for me είναι αντιπρόσωπος της eurosocap σε Ελλάδα και κύπρο. Η eurosocap Έχει την έδρα της στην Ιταλία και είναι ο ηγέτης στον τομέα της κατασκευής μαλλιών remy από 100% φυσική τριχα. Η eurosocap έχει επιλέξει αποκλειστικά και μόνο καθαρά ινδικά μαλλιά καθώς τα χαρακτηριστικά και οι δομικές του ιδιότητες συμπληρώνουν τέλεια τα ευρωπαϊκά μαλλιά.

Υποβάλλονται σε μια σειρά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας. Εξειδικευμένοι τεχνικοί πραγματοποιούν ενδελεχή επιθεώρηση. Αυτό είναι απαραίτητο για την επίτευξη ενός άψογου τελικού προϊόντος. Η eurosocap έχει διακεκριμένη παρουσία στο πεδίο hair extension εδώ και 40 χρόνια. Έχει καθιερωθεί σήμα υψηλής ποιότητας. Η eurosocap απαρτίζεται από 100 και πλέον εργαζομένους σε ένα κτίριο πάνω από 5000 τετραγωνικά μέτρα.

Ο ιδρυτής της εταιρείας eurosocap gennarodi biase, ανέλαβε προσωπικά με αφοσίωση την κατάρτιση και την εξειδίκευση των συνεργατών του, παρέχοντας όλη την εμπειρία του δημιουργώντας έτσι μια ομάδα ειδικευμένων τεχνιτών οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στην παραγωγή μαλλιών. Η αφοσίωση του στην εργασία, η φροντίδα των λεπτομερειών και της εικόνας, η συνεχής ερευνά των νέων τεχνολογιών έχει εδραιώσει τη φήμη της εταιρείας του στις κυριότερες χώρες του κόσμου.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος έχει δηλώσει: «έχω ιδρύσει τη eurosocap με σκοπό την ενίσχυση της ομορφιάς για όλες τις γυναίκες σε όλον τον κόσμο, δίνοντας τους την καλύτερη ποιότητα μαλλιών. Με πάθος και απόλυτη δέσμευση, προσωπικά έχω φροντίσει να εκπαιδεύσω τους συνάδελφους μου, μεταδίδοντας τις θεμελιώδεις αξίες όπως ο επαγγελματισμός, η συνεχής καινοτομία, η αριστεία στην παραγωγή και η ομαδική εργασία, αξίες που έχουν κάνει τη eurosocap την κορυφαία εταιρεία παγκοσμίου φήμης στην βιομηχανία μεταποίηση μαλλιών».

Έκθεση εικόνων

exteforme